Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Onyekuru Fenerbahçe : Fenerbahçe, Onyekuru'yu gözüne kestirdi : Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor.

Onyekuru Fenerbahçe : Fenerbahçe, Onyekuru'yu gözüne kestirdi : Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor.. Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor. Galatasaray'ın yeni transferi, kamptaki yıldızı henry onyekuru daha sonra türkiye'den beşiktaş'tan fenerbahçe'den de teklifler vardı. Bu arada fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan diğer isimler ise şöyle Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia.

Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu. Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de Onyekuru Sürprizi | Spor Gündemi
Fenerbahçe'de Onyekuru Sürprizi | Spor Gündemi from sporgundemi.net
Onyekuru'nun galatasaray forması altında gösterdiği başarı fenerbahçe ve beşiktaş'ı pişman ettirdi. Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor. Bu sezonki transfer de şöyle. Radamel falcao'nun, fenerbahçe maçında gizli forvet rolünde oynadığını, onyekuru'nun bu sayede defansın arkasına. Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu. Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu.

Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi.

Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe, henry onyekuru ile sezonun transfer bombasını patlatmak istiyor. Galatasaray'ın yeni transferi, kamptaki yıldızı henry onyekuru daha sonra türkiye'den beşiktaş'tan fenerbahçe'den de teklifler vardı. Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor.

Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi. Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor.

Onyekuru Inspiring Galatasaray to Victory in the ...
Onyekuru Inspiring Galatasaray to Victory in the ... from www.brila.net
Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor. Fenerbahçe, henry onyekuru ile sezonun transfer bombasını patlatmak istiyor. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor!

Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi.

Galatasaray'da son haftaların çıkışa geçen ismi onyekuru ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü. Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi. Süper lig'de ortalık fena karışacak.

Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Radamel falcao'nun, fenerbahçe maçında gizli forvet rolünde oynadığını, onyekuru'nun bu sayede defansın arkasına. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Onyekuru fenerbahçe hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel onyekuru fenerbahçe haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi.

Onyekuru paylaşılamıyor! Fenerbahçe sonrası Olympiakos ...
Onyekuru paylaşılamıyor! Fenerbahçe sonrası Olympiakos ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Henry onyekuru… fenerbahçe, nijeryalı eski oyuncusu joseph yobo'yu da devreye sokarak onyekuru'yu ikna etmeye çalışıyor. Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu. Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Fenerbahçe transferde yılın sürprizine imza atmak üzere. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Bu sezonki transfer de şöyle. Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar.

Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim.

Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe, kiralamak için monaco ile görüşmelere başladığı onyekuru ile de masaya oturdu. Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki onyekuru'dan açıklama! Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü. Galatasaray'ın monaco'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı henry. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Radamel falcao'nun, fenerbahçe maçında gizli forvet rolünde oynadığını, onyekuru'nun bu sayede defansın arkasına. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin:

Ara transfer dönemine hızlı giriş yapan fenerbahçe, mesut özil ve attila szalai'nin ardından bu kez de gözünü galatasaray'ın da peşinde olduğu henry onyekuru'ya dikti onyekuru. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: